Aanbod

Volgende mindfulness-training 

De eerste volgende training start op 10 september 2018

Wanneer: maandagavond 19:00 – 21:30

Data: 10, 17, 24 september, 1, 8, 15, 22 en 29 oktober 2018.

De stiltedag is op zaterdag 20 oktober 2018 van 10:00 tot 15:00.

Waar: Bergsingel 122 in Rotterdam

Mindfulness in stilte

Neem je tijd om voor jezelf te zorgen. Ervaar wat met je gaat gebeuren wanneer je een dag in stilte doorbrengt. Proef de stilte!

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@waterbalance.nl of door het contactformulier in te vullen. Na je aanmelding plan Thuy een kennismakingsgesprek met je. In dit gesprek leren we elkaar kennen. We kunnen samen over je motivatie en je verwachting van de training praten. Er is aandacht voor je persoonlijke behoefte. Na dit gesprek beslis je of je mee doet.

Mindfulness is niet alleen belangrijk voor het persoonlijke welzijn, de relatie met anderen en ook voor bedrijven. WaterBalance verzorgt ook workshop, training met je eigen groep of in-company training.

In samenwerking met Mindfulonderwijs geef Thuy ook mindfulnesstraining voor onderwijspersoneel volgens het formaat dat door Mindfulonderwijs is ontwikkeld.

Workshop

Waterbalance verzorgt workshops over mindfulness in verschillende contexten en thema’s. Denk hierbij aan “Mindfulness, bewuster leven”, “Aandacht en omgaan met verandering”, “Mindfulness op het werk” etc. Hebt u behoefte aan een workshop op maat, gericht op bepaald thema dat u bezig houdt, bel of mail Thuy via de vermelde contactgegevens. Zij zal al uw vragen beantwoorden of met u meedenken.

Coaching

Heb je meer behoefte aan een persoonlijk aangepaste training of coaching-traject, dan is dat ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met Thuy. In een persoonlijke gesprek gaan we samen vaststellen wat je eigen behoefte is en welke aanpak het beste bij je zoektocht past. Jij bepaalt de bestemming en samen ontdekken we wat je reiswensen zijn en hoe we de reis inrichten.