De trainer

Ik ben van oorsprong Vietnamees, geboren en opgegroeid in Hanoi, en sinds 1994
woonachtig in Nederland. Ik heb een civiele technische achtergrond en sinds 14 jaar
werkzaam in de watersector als senior adviseur. Dit is voor Nederland een kenmerkende kennissector. Ik voel mij dan ook als een vis in het water in dit werk met de Thuy op hand kopiepraktische insteek, de veelzijdigheid en de concreet merkbare bijdrage aan onze directe leefomgeving. Ik ben daarom van mening dat ik de personificatie ben van de integratie tussen Oost en West. De combinatie tussen  oosterse normen en waarden met boeddhistische invloed en het westerse denken en handelen heeft ontwikkeling en veelzijdigheid in mijn leven gebracht.

In de mindfulnesstraining, ook wel de aandachttraining genoemd, vind ik dezelfde combinatie en integratie als in mijn eigen leven. De versmelting van Oost en West brengt mij weer terug naar mijn roots en houdt mij tegelijk in de realiteit van de westerse maatschappij. Zo blijf ik in balans terwijl ik vol in het leven sta.

Mindfulness helpt mij sinds 8 jaar bewuster en vitaler in het leven te staan en helpt mij met  aandacht en zachtheid om te gaan met mijn chronische pijnklachten, die ik sinds een ongeluk in 1994 heb. De hernieuwde kennismaking die ik met mijn lichaam heb en de aanwezige pijn maakte, laat een ander licht schijnen op mijn handeling tegen de pijn en geeft mij hernieuwde energie. Dit is een cadeau dat ik graag wil doorgeven aan mensen met chronische pijn en stressklachten. En natuurlijk aan iedereen die meer ruimte en balans zoekt in zijn/haar leven.

Ik heb een sterk vertrouwen in zelfontwikkeling en zelfredzaamheid van ieder persoon. Met de praktische en eenvoudige aanpak van aandachttraining wil ik graag het instrument aanreiken waarmee een ieder zelf aan zijn of haar eigen ontwikkeling kan werken. Zo kan je balans vinden en authenticiteit.

Net als water.

Thuy Do is gecertificeerd mindfulness-trainer en lid van de beroepsvereniging VMBN (www.vmbn.nl).

http://nl.linkedin.com/in/thanhthuydo